logo marques
logo-drivim

  CITROËN LLEIDA ÉS ARA DRIVIM

  citroën lleida

   

  Drivim, concessionaris oficials de Citroën, DS Automobiles i Subaru, acaba d’ampliar la seva presència al territori català amb la incorporació d’un nou concessionari oficial Citroën a la ciutat de Lleida. Aquesta nova adquisició suposa la consolidació de la marca Citroën sota el paraigües de la xarxa de concessionaris del grup Drivim i va alineada amb l’estratègia de creixement del grup.

  L’adquisició de Citroën a Lleida genera una nova presència del grup a la zona de la Catalunya Oest amb una marca generalista del mercat de l’automoció. Drivim, actualment està present a Badalona, Mataró i Calella amb les marques Citroën, DS Automobiles (Grup PSA)  i amb Subaru a Badalona.

  Amb aquesta nova adquisició, l’empresa Motornyx deixa enrere la representació del concessionari Citroën a la província Lleida per ser integrat dins del grup Drivim. El canvi no plantejarà cap problema, al contrari, el canvi farà més competitius els preus de venda de Citroën a la província. Tota la xarxa seguirà donant servei i atenent als usuaris de cotxes Citroën, però amb un nou concepte i qualitat que ja porta aportant Drivim als seus concessionaris oficials.

  “Estem molt il·lusionats d’arribar a una ciutat com és Lleida, creiem que és un pas clau en l’expansió del grup. La integració d’aquest nou concessionari dins de Drivim crea sinergies en el grup d’automoció i contribueix de manera positiva al nostre creixement. Esperem créixer fins arribar a la 1ª posició com a marca preferida d’automoció dins de la província de Lleida ”, ha destacat Joan Casanovas, gerent de grup Drivim.

  Actualment, Drivim compta amb una plantilla de més de 100 persones, que juntament amb Lleida sumen 125.

  Gràcies a l’equip que forma el grup, la seva estratègia digital i la bona relació servei/preu,  Drivim ha obtingut molt bones xifres en aquests darrers anys, rebent premis com a millor concessionari Citroën en 2016 i millor concessionari per empreses en 2017.

  ¡Ya pots visitar www.citroenlleida.com!

   

  citroën lleida

  Deja un comentario

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

  ¿Quieres alquilar
  un vehículo?

  Tenemos un vehículo por cada situación.
  ¡Vive nuevas experiéncias!